Vækstfondens årsmøde 2015 den 28. april, i Tivoli Congress Center i København.

Vækstfondens årsmøde 2015 den 28. april, i Tivoli Congress Center i København.

DSC_4185

 

Danish Pakistani Business Council deltog i Vækstfondens årsmøde 2015

DSC_4207

Formand Kurt Damsted i selskab med Salgsdirektør Jesper Juhl Jensen fra Dansk Erhverv og Kai Hammerich fra kulturs betydning for virksomheders strategi.

DSC_4200

Tariq Sundoo og erhvervs- og vækstminister Henrik Saas Larsen

Store dele af dansk erhvervsliv er kommet styrket ud af det seneste år og er gået fra strid modvind til medvind. Og udviklingen ser ud til at holde ved i år. Ikke mindst for virksomheder baseret på ny teknologi ser udviklingen gunstig ud drevet af en pæn fremgang og optimisme i USA.
Med udsigt til fremgang, men også fortsat usikkerhed, er det helt afgørende for danske virksomhedsejere og investorer at være helt skarpe på den aktuelle udvikling og ruste virksomhederne til vækst i både ind- og udland. Mærker du medvinden? Er din virksomhed klar til at udnytte mulighederne?

På Vækstfondens årsmøde 2015, kunne godt 1.100 deltagere høre en række spændende personer give deres bud på, hvordan man i den aktuelle situation bedst ruster dig til vækst, og hvilke vækstfaktorer man skal være opmærksom på:

Kai Hammerich medforfatter til bestselleren Fish Can’t See Water kiggede både indad i virksomhederne og udad i verden, når han slår et slag for kultur som en bærende kraft – men også en væsentlig barriere – for ny vækst i virksomheder.

Lars Tvede leverede en øjenåbner af en beretning om, hvordan innovation opstår – de vigtigste trends inden for ny teknologi og hvad det vil betyde for virksomheder og samfund i fremtiden.

Bankdirektør i Nykredit Bank, Jesper Berg, fortalte om udviklingen på de finansielle markeder og gav sit bud på, hvad den vil betyde for danske virksomheder.

Der var også medrivende historier fra nogle af Danmarks mest spændende vækstvirksomheder: fra exit-succesen Muuto til boblerne Billetto, Falcon Social og Volt.

Som altid var der være rig lejlighed til at møde vores mange samarbejdspartnere og netværke hele dagen.

info kilde vækstfonden.dk

 

Leave a Reply