Solide argumenter for øget samarbejde mellem danske og pakistanske virksomheder!

Solide argumenter for øget samarbejde mellem danske og pakistanske virksomheder!

Hvorfor Punjab

Punjab har været et knudepunkt for regional handel og handel i over fem tusind år. Det har været vugge af en af ​​menneskehedens tidligste civilisationer. Punjab har tiltrukket interesser fra udlændinge fra øst og vest, der tjener som et lager af korn, krydderier og handelsrute. Grundlaget for dette samarbejde og åbenhed blev givet form i det 21. århundrede gennem indførelse af forretnings venlige investerings- og handelspolitikker.

Punjab har den mest liberale investeringspolitik i Sydasien regionen, som omfatter:

 • Alle sektorer i økonomien er åbne for investering, medmindre det er specifikt forbudt eller begrænset af hensyn til national sikkerhed og offentlig sikkerhed.
 • Udenlandske kapitalinvesteringer er tilladt op til 100% tilladt.
 • Ingen tilladelse krav fra regeringen til at drive en virksomhed.
 • Voldgiftsloven, 2011, giver alle investorer ret til at henvende sig til High Court for anerkendelse og fuldbyrdelse af voldgiftssager.
 • Voldgiftsaftaler og udenrigspensionsloven, 2011, er også på plads.
 • Lov om beskyttelse af økonomiske reformer, 1992, der forbyder regeringen fra tvangsfuldbyrdelse at erhverve en udenlandsk, industriel eller kommerciel virksomhed, der er etableret eller ejet i nogen form af en udenlandsk eller pakistansk investor til privat gevinst i overensstemmelse med loven. Udenrigsminister for Investeringsbeskyttelse, 1976, giver udenlandsk investor i et industrivirksomhed til enhver tid repatriere i valutaen i det land, hvorfra investeringen stammer (herunder overskud og eventuelt tillægsbeløb).
 • Ingen kontrol med tilbagesendelse af overskud til hovedlandet.
 • Anlægget til at opnå udenlandske private lån er tilgængeligt for alle udenlandske investorer.
 • Udenlandske kontrollerede fremstillingshensyn behandles på lige fod med andre lokale virksomheder for at opnå finansielle faciliteter for deres arbejdskapitalbehov.
 • Alle større industrier kan drage fordel af den generelle præferenceordning (GSP +) for eksport til Den Europæiske Union fra Pakistan. Denne status er ikke tilgængelig i andre kolleger som Indien og Vietnam.
 • Særlige økonomiske zoner (SEZ’er) tilbyder facilitetstjenester til investorer med hensyn til at tilvejebringe information / lette og godkende investeringer. SEZ’er reducerer omkostningerne ved at drive forretning, øge produktiviteten og fremme investeringer.

Husk, at et medlemskab i Danish Pakistani Business Council giver dig store muligheder for at deltage i matchingen og brobygningen mellem danske og pakistanske virksomheder til fælles gavn for begge parter.

Comments are closed.