Mela Festival 2018

Mela Festival 2018

Mela Festival i Valby Parken 11. august 2018 med spændende mad, musik og kultur.

Copenhagen Mela er en kæmpe fest med over 12.000+ deltagere, som afholdes hvert år for at fejre den Pakistanske Nationaldag. Arrangementet er for hele familien, uanset nationalitet – og der er noget spændende til alle.

For første gang var Al- Abbas Mango var præsenteret af Danish Pakistani Business Council i samarbejde med den Pakistanske ambassade.

I år omfatter musikprogrammet bl.a. den hollandskpakistanske, verdenskendte musiker Imran Khan, pakistanske Falak Shabir, der er kendt som ”King of Soul” og til den danske punjabistjerne Anita Lerche, der både optræder og er konferencier på Copenhagen Mela 2018.

Ud over det store musikprogram, der også omfatter andre artister og dj’s, er der et stort markedsområde med fødevarer, tøj og andet godt. Bliver man sulten i løbet af dagen kan man købe lækre pakistanske specialiteter. Det er restauratører fra København, der står bag madboderne.
For de helt små er der sørget for 2000kvm legeland, samt andre spændende aktiviteter.

HISTORIE
Copenhagen Mela er en 100% frivillig og upolitisk non-profit kulturforening bestående af en gruppe selvstændige erhvervsfolk fra det danskpakistanske miljø, som i 2015 – inspireret af andre ”Mela-festivaler” i europæiske storbyer som Oslo, London og Stockholm, besluttede at arrangere en lignende kulturfestival for hele familien på Pakistans nationaldag.

Det første år blev en stor publikumssucces med næsten 10.000 deltagere eller 10 gange så mange deltagere, som man havde forventet – hvilket blev startskuddet til et af Skandinaviens største etniske festivaller.

Comments are closed.