ESTABLISHMENT OF FACILITIES FOR PRODUCTION OF REPLACEMENT PARTS OF GINNING MACHINERY!

ESTABLISHMENT OF FACILITIES FOR PRODUCTION OF REPLACEMENT PARTS OF GINNING MACHINERY!

Pakistan er en af ​​verdens største producenter af bomuld med en årlig produktion på omkring 10 millioner baller.

På trods af det faktum, at 100% bomuld i Pakistan vælges manuelt og indeholder minimal affald, men kvaliteten er ikke bevaret gennem ginning. Som følge af dårlig kvalitet af ginning sælges pakistansk bomuld på det internationale marked til nedsatte priser, hvilket medfører tab af milliarder rupier til regeringen og producenterne. Til ginning af bomuld i Pakistan så anvendes gin teknologi, der kræver hyppig udskiftning af sav og ribben.

Da kvaliteten og ydeevnen af ​​lokalt producerede komponenter ikke er tilfredsstillende, og de importerede komponenter er ret dyre, er det derfor almindelig praksis blandt resten at anvende genopbyggede reservedele, såsom sav, ribben, afstandsstykker og kanalbesparelse.

Hvis kvalitetskomponenterne til ginningindustrien produceres lokalt for at opfylde internationale kvalitetsstandarder, kan den foreslåede facilitet ud over at opfylde den lokale efterspørgsel også fange eksportmarkedet i nabolandene til markedsføring af disse dele.

Der er et stort potentiale for private investorer at investere i etableringen af ​​produktionsfaciliteter til lokal produktion af foreslåede reservedele til ginningsindustrien.

Government of the Punjab, Landbrugsafdeling løfte om at lette udenlandske investorer sammen med levering af tekniske tjenester gennem sin felt (Engineering) Wing for at etablere joint ventures med lokale modparter i Punjab. Anslåede omkostninger ved etablering af en produktionsenhed til produktion af ginning industriens reservedele er omkring Rs. 100,00 millioner.

Danske ingeniørfirmaer bør derfor investere i Pakistan og medvirke til, at der kommer en fornuftig produktion i gang på dette område.

Ginning sag Ginning & skrog ribben Spacers Channel Saws

Comments are closed.